بیس ترپ طرح دار یک از محصولات آکوستیک پارت فوم می باشد که به منظور بستن گوشه های استودیو و کاهش هوم و فرکانس های پایین قابل استفاده می باشد.
این محصول آکوستیک با برش های منحصر به فرد قابل رقابت با محصولات خارجی می باشد. و به علت خاصیت آکوستیک خود ( ابر پلی یورتان سلول باز ) و نحوه برش دهی می تواند نقش مهمی در بهبود صدا در محیط و حذف فرکانس های پایین داشته باشد و علاوه بر این می تواند موجب زیبایی هر چه بیشتر استودیو گردد.
مشخصات:
ابعاد اضلاع: 40- 30-30 سانتی متر
ضحامت:20 سانتی متر
قیمت:
220000 تومان 1 متر ارتفاع
120000 تومان 50 سانت ارتفاع
ساخته شده از: ابرآکوستیک سلول باز
ویژگی منحصر به فرد این محصول ارتفاع آن است که برخلاف محصولات مشابه در بازار ( که اکثرا دارای ارتفاع 40 سانتی متر و 60 سانتی متر می باشند) دارای ارتفاع یک متر می باشد.
به منظور سفارش این محصول با شماره تلفن 02177521997 تماس بگیرید و یا به آدرس: تهران خیابان شریعتی پایین تر از سه راه طالقانی پلاک 143 فروشگاه آکوستیک پارت فوم مراجعه فرمایید ( ساعت پاسخگویی 10 صبح الی 6 بعد از ظهر)